![Torta Bicerin Torta Bicerin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/75D5A8BF-22E0-41DB-A209-683B687A2674/Derivates/EA1B6CBB-226A-4328-B136-F3C9162D4C02.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 dose di pan di Spagna al cioccolato (vedere consigli)
- 120 g di caffè espresso
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- 200 g di cioccolato bianco a pezzi
- 2 cucchiai di latte intero
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1297 kJ / 310 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 42.1 g
- Tłuszcz
- 13.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sacher gelata
15 Std.
Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato
25h 20min
Pan di Spagna
1h
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Torta del cardinale
3h 30 min
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2h 35min
Torta di meringa e mousse al cioccolato
6 Std. 30 Min
Fantasia di nocciole
1 Std. 35 Min
Torta di mandorle e cioccolato
1h 30min
Ciambella ricoperta al cioccolato
55 Min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Coppa al cioccolato e panna montata
4 godz. 20 min