Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 dose di pan di Spagna al cioccolato (vedere consigli)
- 120 g di caffè espresso
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- 200 g di cioccolato bianco a pezzi
- 2 cucchiai di latte intero
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1297 kJ / 310 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 42.1 g
- Tłuszcz
- 13.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glassa al cioccolato
20 min
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4h 45min
Diamanti al cioccolato
7 Std. 30 Min
Fantasia di nocciole
1h 35min
Torta pan di zenzero e cioccolato
1h 40min
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Isadora ubriaca alle noci
3 Std.
Éclair alla crema di limone
4h
Whoopie al caffè
2h
Torta Bimby®
1 godz. 50 min
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min