Torta Bicerin

Torta Bicerin

3.7 31 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
10 porzioni

Składniki

  • 1 dose di pan di Spagna al cioccolato (vedere consigli)
  • 120 g di caffè espresso
  • 100 g di cioccolato fondente a pezzi
  • 200 g di cioccolato bianco a pezzi
  • 2 cucchiai di latte intero

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 310 kcal / 1297 kJ
Białko 7.2 g
Tłuszcz 13.7 g
Węglowodany 42.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...