
Urządzenia i Akcesoria
Piadina romagnola farcita
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
10 pezzi
Składniki
Piadine
-
250 g di latte
-
100 g di strutto
-
500 g di farina tipo 0
-
1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
-
10 g di sale
Farcia
-
4 scalogni a pezzi
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
500 g di scarola lavata, asciugata e a listarelle (3 cm)
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe
-
20 olive taggiasche denocciolate
-
150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
535 kcal /
1478 kJ
Białko
10.8 g
Tłuszcz
17.1 g
Węglowodany
41.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

L'estate a tavola
10 Przepisów
Włochy
Włochy