![Pinzimonio al Gorgonzola Pinzimonio al Gorgonzola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FCE00F0B-1372-4560-B73F-333BA5FFCB2A/Derivates/E23E4635-17D0-4242-99AC-BD29AE716C7B.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di Gorgonzola
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di latte
- 600 g di verdure miste a bastoncini (es. carote, sedano, indivia belga, cetrioli)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 464 kJ / 111 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45min
Insalata di sedano bianco
15 min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15 min
Crostini di pane alle castagne e noci con lardo e miele
5 godz. 20 min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 Min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 min
Schiacciatina
2hod. 20min
Tartare di pomodori e peperoni
15 min
Bruschette saporite
40 min
Porri in agrodolce al Varoma
30 min