Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cimette di cavolfiore
- 100 g di patate a pezzi (2 cm)
- 50 g di vino bianco
- 250 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 50 g di ricotta fresca
- 3 uova
Terminare la preparazione
- noce moscata in polvere q.b.
- germogli misti q.b.
- pane carasau q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 268 kJ / 64 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 2.7 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1 godz. 20 min
Fonduta
8h 20min
Flan al cavolo viola
55 Min
Sformatini di verza e mortadella
1 Std. 30 Min
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35 Min
Flan di carote
50min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Sformatini di asparagi
45min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Tortini di zucca
1 godz. 20 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min