
Urządzenia i Akcesoria
Flan di cavolfiore
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
10 pezzi
Składniki
-
30 g di cipolla a pezzi
-
20 g di olio extravergine di oliva
-
300 g di cimette di cavolfiore
-
100 g di patate a pezzi (2 cm)
-
50 g di vino bianco
-
250 g di acqua
-
2 pizzichi di sale
-
2 pizzichi di pepe
-
50 g di ricotta fresca
-
3 uova
Terminare la preparazione
-
noce moscata in polvere q.b.
-
germogli misti q.b.
-
pane carasau q.b.
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
64 kcal /
268 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
4.2 g
Węglowodany
2.7 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Leggeri e in forma
5 Przepisów
Włochy
Włochy