
Urządzenia i Akcesoria
Brandada di baccalà alla portoghese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
-
di acqua800 g
-
di sale½ cucchiaino
-
di olio extravergine di oliva70 g
-
di patate a pasta farinosa a pezzi (2x2 cm)200 g
-
di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)500 g
-
di timo secco intero1 rametto
-
spicchi di aglio8
-
di panna (30-40% di grassi)450 g
-
di pane tostate e fritte, per servirefette
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
247.8 kcal /
1035.8 kJ
Białko
9.7 g
Tłuszcz
18.6 g
Węglowodany
10.4 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Oggi... Baccalà
10 Przepisów
Włochy
Włochy