Brandada di baccalà alla portoghese

Brandada di baccalà alla portoghese

2.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • di acqua
    800 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva
    70 g
  • di patate a pasta farinosa a pezzi (2x2 cm)
    200 g
  • di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
    500 g
  • di timo secco intero
    1 rametto
  • spicchi di aglio
    8
  • di panna (30-40% di grassi)
    450 g
  • di pane tostate e fritte, per servire
    fette

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 247.8 kcal / 1035.8 kJ
Białko 9.7 g
Tłuszcz 18.6 g
Węglowodany 10.4 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...