Gnocchi verdi alla romana

Gnocchi verdi alla romana

4.6 89 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

  • di noci sgusciate
    40 g
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    70 g
  • di spinaci freschi puliti e asciutti
    200 g
  • di latte
    900 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di noce moscata
    1 pizzico
  • di burro + q.b.
    60 g
  • di semolino di grano
    250 g
  • tuorli
    2
  • di Gorgonzola a tocchetti (1-2 cm)
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 489 kcal / 2046 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 28.4 g
Węglowodany 40.8 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...