
Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi verdi alla romana
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porzioni
Składniki
-
di noci sgusciate40 g
-
di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)70 g
-
di spinaci freschi puliti e asciutti200 g
-
di latte900 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di noce moscata1 pizzico
-
di burro + q.b.60 g
-
di semolino di grano250 g
-
tuorli2
-
di Gorgonzola a tocchetti (1-2 cm)100 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
489 kcal /
2046 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
28.4 g
Węglowodany
40.8 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasta
65 Przepisów
Włochy
Włochy