Gnocchi verdi alla romana

Gnocchi verdi alla romana

4.6 92 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

  • 40 g di noci sgusciate
  • 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di spinaci freschi puliti e asciutti
  • 900 g di latte
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di noce moscata
  • 60 g di burro + q.b.
  • 250 g di semolino di grano
  • 2 tuorli
  • 100 g di Gorgonzola a tocchetti (1-2 cm)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 489 kcal / 2046 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 28.4 g
Węglowodany 40.8 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...