Urządzenia i Akcesoria
Coconut rice pudding with fresh mango
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 portions
Składniki
-
Arborio rice200 g
-
water950 g
-
coconut milk750 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
salt1 pinch
-
honey100 g
-
eggs beaten2
-
mango flesh only, cut into thin slices1
-
shredded coconut toasted, for decorating
-
fresh mint leaves, for decorating
-
edible flowers for decorating (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
61.6 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
1527.3 kJ /
363.6 kcal
Tłuszcz
22.4 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon tart
2 godz. 15 min
Easy coconut cake
1 godz. 45 min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 godz. 25 min
Chocolate raspberry puddings
40 min
Gluten free breakfast pizza
1 godz. 20 min
Fruit and nut muesli
10 min
Gluten free breakfast cereal clusters
1 godz. 15 min
Baked honey cheesecake
4 godz. 20 min
Cashew bread French toast
1 godz. 40 min
Healthy chocolate mousse
10 min
Gluten free waffles with maple bacon
1 godz.