Coconut rice pudding with fresh mango

Coconut rice pudding with fresh mango

3.6 34 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 portions

Składniki

  • Arborio rice
    200 g
  • water
    950 g
  • coconut milk
    750 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • ground cinnamon
    ¼ tsp
  • salt
    1 pinch
  • honey
    100 g
  • eggs beaten
    2
  • mango flesh only, cut into thin slices
    1
  • shredded coconut toasted, for decorating
  • fresh mint leaves, for decorating
  • edible flowers for decorating (optional)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 363.6 kcal / 1527.3 kJ
Białko 5.1 g
Tłuszcz 22.4 g
Węglowodany 36 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 17.1 g
Sód 61.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...