![Coconut rice pudding with fresh mango Coconut rice pudding with fresh mango](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/452D0F64-CFB6-4EE6-9B87-9036EEFABFEC/Derivates/c9f06252-a088-4799-929d-e8b9e32e0bea.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g Arborio rice
- 950 g water
- 750 g coconut milk
- 1 tsp natural vanilla extract
- ¼ tsp ground cinnamon
- 1 pinch salt
- 100 g honey
- 2 eggs, beaten
- 1 mango, flesh only, cut into thin slices
- shredded coconut, toasted, for decorating
- fresh mint leaves, for decorating
- edible flowers, for decorating (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1527.3 kJ / 363.6 kcal
- Białko
- 5.1 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 22.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.1 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 61.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45min
Coconut quinoa with sticky mango
30min
Rice pudding
50 Min
Coconut and cinnamon teff porridge
30min
Impossible coconut pie
1h 30min
Chocolate and pear cake
1h 30min
Sago custard puddings
35 Min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30min
Spiced carrot porridge
25 Min
Coconut rice pudding with banana
50 Min
Porridge
15 min