Urządzenia i Akcesoria
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
8 portions
Składniki
Lamb shoulder and vegetables
-
lemon1
-
garlic cloves6
-
black peppercorns1 tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
sea salt flakes2 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
lamb, shoulder, bone in scored around the bone1500 - 2000 g
-
hot water500 g
-
small potatoes cut into halves (see Tips)16
-
fennel bulb trimmed and cut into thick wedges (fronds reserved for garnishing)2
Agrodolce
-
water100 g
-
red wine vinegar100 g
-
white sugar50 g
-
garlic clove1
-
red onions (approx. 300 g), cut into halves2
-
currants60 g
-
fennel seeds2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
balsamic vinegar30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
fresh mint leaves only, plus extra for garnishing6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
996 mg
Białko
47.4 g
Kalorie
2445.3 kJ /
582.1 kcal
Tłuszcz
30.6 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
26.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2 godz. 15 min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3 godz. 15 min
Grilled potato salad with pangrattato
40 min
Five spice chicken with asparagus and pea salad (MEATER®)
2 godz. 10 min
Citrus seafood salad
1 godz.