Urządzenia i Akcesoria
Creamy capsicum and zucchini soup
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (approx. 2 cm)300 g
-
zucchini 100 g cut into pieces (1 cm) and 200 g cut into larger pieces (2 cm)300 g
-
olive oil40 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
cayenne pepper1 pinch
-
water500 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
129.9 mg
Białko
3 g
Kalorie
740.8 kJ /
176.3 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy cauliflower soup
20 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Minestrone
40 min
Zucchini soup
25 min
Cream of tomato soup
25 min
Vegetable soup
35 min
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Creamy tomato and basil soup
30 min
Sweetcorn and potato chowder
40 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min