Creamy capsicum and zucchini soup
TM6 TM5 TM31

Creamy capsicum and zucchini soup

4.3 (167 ocen)

Składniki

  • 300 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (approx. 2 cm)
  • 300 g zucchini, 100 g cut into pieces (1 cm) and 200 g cut into larger pieces (2 cm)
  • 40 g olive oil
  • 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 pinch cayenne pepper
  • 500 g water
  • 50 g pouring (whipping) cream
  • 1 pinch ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
740.8 kJ / 176.3 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
6.4 g
Tłuszcz
15 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Błonnik
3.3 g
Sód
129.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy