Urządzenia i Akcesoria
Tomato pasta with vegetables and feta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
-
carrot cut into pieces1
-
brown onion cut into halves1
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
water400 g
-
canned diced tomatoes (2 cans)800 g
-
tomato paste30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
red capsicum deseeded and cut into thin slices1
-
zucchini cut into thin slices (0.5 cm), slices cut into halves200 g
-
frozen green peas or fresh green peas150 g
-
fresh mushrooms cut into thin strips200 g
-
Greek feta cut into cubes (2 cm)200 g
-
sea salt1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
short dried pasta (e.g. penne, conchiglie, fusilli)350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
822.3 mg
Białko
11.9 g
Kalorie
1219.1 kJ /
290.3 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
36.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min
Creamy tomato and feta pasta
35 min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min
Pasta with tuna
30 min
Mexican one-pot pasta
30 min
Penne and vegetables
35 min
Creamy vegetable rice
25 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Quick veggie pasta salad
30 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.