![Tomato pasta with vegetables and feta Tomato pasta with vegetables and feta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DB6D2600-E10F-42AF-A166-4225C6FF28C8/Derivates/2B1F71CC-544D-48A4-BBF8-7CB3505165FF.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 400 g water
- 800 g canned diced tomatoes (2 cans)
- 30 g tomato paste
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 red capsicum, deseeded and cut into thin slices
- 200 g zucchini, cut into thin slices (0.5 cm), slices cut into halves
- 150 g frozen green peas or fresh green peas
- 200 g fresh mushrooms, cut into thin strips
- 200 g Greek feta, cut into cubes (2 cm)
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried thyme
- 350 g short dried pasta (e.g. penne, conchiglie, fusilli)
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1219.1 kJ / 290.3 kcal
- Białko
- 11.9 g
- Węglowodany
- 36.6 g
- Tłuszcz
- 9.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 822.3 mg
Alternatywne przepisy
Quick fix noodles
15min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35 min.
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min.
Quick veggie pasta salad
30min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Penne and vegetables
35 min.
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min.
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min.
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Lentil bolognese
30min
Mexican one-pot pasta
30min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 min.