Urządzenia i Akcesoria
Salmon and fennel risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)40 g
-
lemon zest only, no white pith½
-
eschalots50 g
-
garlic clove1
-
fennel bulb cut into halves150 g
-
olive oil20 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine100 g
-
water700 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 3 cm)3
-
unsalted butter cut into pieces20 g
-
fennel fronds for garnishing1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
424.1 mg
Białko
33.7 g
Kalorie
2738.3 kJ /
652 kcal
Tłuszcz
27.6 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
65.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus risotto
40 min
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Prawn and saffron risotto
30 min
White fish and lemon risotto
30 min
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
Minestrone
40 min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Brie, speck and walnut risotto
25 min
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Risoni with salmon and spinach
25 min
Risotto verde
45 min