![Salmon and fennel risotto Salmon and fennel risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5AAE01E6-CEAE-4A34-9215-D44205D29F3D/Derivates/9862E5EF-2D3A-4CBB-AB7E-394202156330.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 50 g eschalots
- 1 garlic clove
- 150 g fennel bulb, cut into halves
- 20 g olive oil
- 320 g Arborio rice
- 100 g white wine
- 700 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 3 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 3 cm)
- 20 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 sprig fennel fronds, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2738.3 kJ / 652 kcal
- Białko
- 33.7 g
- Węglowodany
- 65.6 g
- Tłuszcz
- 27.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.7 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 424.1 mg
Alternatywne przepisy
Asparagus risotto
40 min
Salmon and Fennel Risotto
25min
White fish and lemon risotto
30 min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Seafood and corn chowder
40 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Miso salmon broth
40 min
Linguine with salmon and herbs
25min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min
Prawn and saffron risotto
30 min
Risoni with salmon and spinach
25min