Urządzenia i Akcesoria
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
broccoli cut into florets300 g
-
red capsicum (approx. 150 g), deseeded and cut into pieces1
-
red apple (approx. 100 g), cut into quarters1
-
pine nuts (see Tips)30 g
-
olive oil25 g
-
white balsamic vinegar (see Tips)15 g
-
honey1 tsp
-
mustard of choice1 ½ tsp
-
sea salt (see Tips)1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
346 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
494.3 kJ /
118.1 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 min
Whitebait fritters
35 min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24 godz. 10 min
Chilli and cheese nachos
35 min
Spinach and leek frittata
40 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Community fave brown rice salad
55 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min