Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g kale, ribs removed and leaves cut into pieces
- 80 g fresh silverbeet, ribs removed and leaves cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 150 g leek (white and light green parts only), cut into slices
- 20 g coconut oil
- 200 g sweet potato, cut in pieces (approx. 1.5 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- ¼ tsp salt, plus extra to taste
- 20 g lemon juice, plus extra as needed
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 550.3 kJ / 131 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 13.7 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 655.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Spicy cauliflower soup
20 min
Minestrone
40 Min
Vegetable soup
35min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30 min
Spiralised vegetable soup
9h
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Chunky mixed vegetable soup
50min
Blended mixed vegetable soup
45 min