Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean pasta salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Pesto
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves only40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only20 g
-
roasted cashews160 g
-
olive oil plus extra for covering the dip (see Tips)60 - 80 g
-
white wine vinegar to taste1 - 2 tbsp
Salad
-
water for cooling
-
eggs3
-
farfalle pasta (bow tie pasta)250 g
-
olive oil2 tbsp
-
marinated artichoke hearts drained and cut into halves200 g
-
rocket or fresh spinach leaves30 g
-
cherry tomatoes cut into halves100 g
-
pitted Kalamata olives cut into halves50 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
426.9 mg
Białko
17.7 g
Kalorie
2452 kJ /
584 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
35.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kimchi chicken
35 min
Chilli chutney quesadillas
1 godz.
Penne and vegetables
35 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min
Sunday morning breakky bake
1 godz. 15 min
Rice salad with warm mustard dressing
1 godz. 40 min
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25 godz. 30 min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 min