Urządzenia i Akcesoria
Zesty avocado with crab
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 portions
Składniki
-
avocados flesh only (approx. 350 g flesh)500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
crème fraîche80 g
-
lime zest
-
water plus extra to taste if needed200 g
-
flaked salt to taste
-
celery stalks cut into small pieces (5 mm)70 g
-
cucumber peeled, deseeded and cut into small pieces (5 mm)100 g
-
crab meat cooked and chilled120 g
-
fresh ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
101.9 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
565 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green goodness soup
10 min
Pasta alla puttanesca
35 min
Cream of mushroom soup
20 min
Fish stock
35 min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Quark chocolate mousse
1 godz. 10 min
Ala hodi (Potato curry)
40 min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 godz. 55 min
Harvest nut roast with gravy
1 godz. 30 min
Speedy Bassara
25 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Cherry margarita
25 min