Urządzenia i Akcesoria
Zesty avocado with crab
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 portions
Składniki
-
avocados flesh only (approx. 350 g flesh)500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
crème fraîche80 g
-
lime zest
-
water plus extra to taste if needed200 g
-
flaked salt to taste
-
celery stalks cut into small pieces (5 mm)70 g
-
cucumber peeled, deseeded and cut into small pieces (5 mm)100 g
-
crab meat cooked and chilled120 g
-
fresh ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
101.9 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
565 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 godz.
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Zucchini soup
25 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Tuna Tapenade
5 min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16 godz. 20 min
Lychee sorbet with vodka
8 godz. 15 min
Warm wasabi potato salad
30 min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 godz.
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min