![Zesty avocado with crab Zesty avocado with crab](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/56C1A963-F494-4DC1-86B0-891567B6CECC/Derivates/1F7D9463-7FC3-4967-AF53-530410BA8CAD.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g avocados, flesh only (approx. 350 g flesh)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 80 g crème fraîche
- 1 lime, zested and juiced
- 200 g water, plus extra to taste
- flaked salt, to taste
- 70 g celery stalks, cut into small pieces (5 mm), reserve leaves for garnishing
- 100 g cucumber, peeled, deseeded and cut into small pieces (5 mm)
- 120 g crab meat, cooked and chilled
- fresh ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 576.6 kJ / 137.3 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 1.2 g
- Tłuszcz
- 12.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 174.6 mg
Alternatywne przepisy
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 godz. 10 min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40 Min
Cucumber soup
25 Min
Carrot and coriander soup
30 Min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 godz.
Zucchini, Brie and basil soup
35 Min
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 Min
Cream of mushroom soup
20 Min
Cream of tomato soup
25 Min
Zucchini soup
25 Min