Urządzenia i Akcesoria
Eggplant involtini with risotto
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 portions
Składniki
Risotto
-
eschalots30 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
Arborio rice250 g
-
water500 g
-
salt1 tsp
-
mozzarella cheese cut into pieces (1 cm)150 g
Eggplant involtini
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)60 g
-
eggplant cut lengthways into thin slices (5 mm)12 pieces
-
extra virgin olive oil for drizzling2 - 4 tbsp
-
salt plus extra to season½ tsp
-
fresh ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
garlic cloves2
-
fresh basil leaves only, plus extra to serve2 - 3 sprigs
-
canned crushed tomatoes400 g
-
dry white wine80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1434.9 mg
Białko
20.2 g
Kalorie
2743.3 kJ /
653 kcal
Tłuszcz
36.9 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
12.3 g
Węglowodany
56.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Minestrone
40 min
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 min
Tortellini soup
20 min
Milanese risotto
25 min
Ham and zucchini quiche
1 godz. 45 min
Semolina gnocchi with asparagus
1 godz. 15 min
Pasta primavera
1 godz.
Risotto verde
45 min