Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ garlic clove
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- ½ lemon, zest only, no white pith (optional)
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 80 g sour cream
- 1 tbsp olive oil
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 900 g water
- 250 g potatoes (approx. 2-3 potatoes), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tip)
- 250 g fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 2 fillets)
- 1 bunch green asparagus, ends trimmed and cut into quarters
- 20 g pickled capers, drained
- 40 g mixed baby leaf salad, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2212.4 kJ / 528.8 kcal
- Białko
- 32.2 g
- Węglowodany
- 30.4 g
- Tłuszcz
- 31.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.5 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 435.4 mg
Alternatywne przepisy
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 Min
Salmon niçoise salad
35min
Salmon with yoghurt dressing
55 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Superfood salmon salad
1h 5min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min