Salmon, asparagus and potato salad

Salmon, asparagus and potato salad

4.7 55 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 portions

Składniki

  • garlic clove
    ½
  • fresh dill leaves only, plus extra for garnishing
    3 sprigs
  • lemon zest only, no white pith (optional)
    ½
  • lemon juice (approx. ½ lemon)
    1 tbsp
  • sour cream
    80 g
  • olive oil
    1 tbsp
  • salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • water
    900 g
  • potatoes (approx. 2-3 potatoes), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tip)
    250 g
  • fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 2 fillets)
    250 g
  • green asparagus ends trimmed and cut into quarters
    1 bunch
  • pickled capers drained
    20 g
  • mixed baby leaf salad to serve
    40 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 528.8 kcal / 2212.4 kJ
Białko 32.2 g
Tłuszcz 31.8 g
Węglowodany 30.4 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 9.5 g
Sód 435.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...