Urządzenia i Akcesoria
Salmon, asparagus and potato salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
garlic clove½
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnishing3 sprigs
-
lemon zest only, no white pith (optional)½
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
sour cream80 g
-
olive oil1 tbsp
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
water900 g
-
potatoes (approx. 2-3 potatoes), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tip)250 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 2 fillets)250 g
-
green asparagus ends trimmed and cut into quarters1 bunch
-
pickled capers drained20 g
-
mixed baby leaf salad to serve40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
435.4 mg
Białko
32.2 g
Kalorie
2212.4 kJ /
528.8 kcal
Tłuszcz
31.8 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
30.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turmeric fish
30 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min
Baked spinach and feta mushrooms
35 min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 godz.
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min