Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ garlic clove
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- ½ lemon, zest only, no white pith (optional)
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 80 g sour cream
- 1 tbsp olive oil
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 900 g water
- 250 g potatoes (approx. 2-3 potatoes), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tip)
- 250 g fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 2 fillets)
- 1 bunch green asparagus, ends trimmed and cut into quarters
- 20 g pickled capers, drained
- 40 g mixed baby leaf salad, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2212.4 kJ / 528.8 kcal
- Białko
- 32.2 g
- Węglowodany
- 30.4 g
- Tłuszcz
- 31.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.5 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 435.4 mg
Alternatywne przepisy
White fish and lemon risotto
30min
Carrot, feta and mint salad
40min
Rice salad
1 Std.
Cobb salad with buttermilk dressing
1 Std.
Prawn saganaki with feta
35min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 Min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 Min
Citrus seafood salad
1 Std.
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min
Steamed greens with lemon feta
20 Min
Salmon niçoise salad
35min