
Urządzenia i Akcesoria
Flaky salmon pie with herb dressing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Salmon filling
-
eschalot1
-
fresh long red chilli trimmed1
-
pickled capers drained1 tbsp
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
ground black pepper2 pinches
-
eggs2
-
hot smoked salmon flaked into bite-size pieces300 - 400 g
-
olive oil spray (see Tip)
-
filo pastry8 sheets
-
panko breadcrumbs3 tbsp
-
sesame seeds2 tsp
Herb dressing
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
fresh basil leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
salt2 pinches
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
437.6 kcal /
1837.7 kJ
Białko
24.7 g
Tłuszcz
28.3 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Sód
867.8 mg