
Urządzenia i Akcesoria
Asparagus tart with sour cream pastry
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
Pastry
-
unsalted butter cut into cubes, plus extra for greasing250 g
-
plain flour plus extra for dusting325 g
-
fine salt1 pinch
-
sour cream160 g
Filling
-
water500 g
-
asparagus woody ends trimmed200 g
-
cold water for soaking
-
cheddar cheese cut into cubes (2 cm)100 g
-
fresh chives cut into small pieces (2 mm)½ bunch
-
lemon zest only, finely grated, no white pith1
-
ricotta100 g
-
eggs3
-
sour cream100 g
-
sea salt flakes½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
spring onions/shallots cut into pieces same length as asparagus, then cut into halves6
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
306.8 mg
Białko
13.4 g
Kalorie
2438.4 kJ /
580.5 kcal
Tłuszcz
44.6 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
28.4 g
Węglowodany
31.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 godz. 10 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Romesco dip
10 min
Steak tartare
10 min
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Chocolate and anise fruit bark
2 godz. 20 min
Gougères
55 min
Guacamole with mango
10 min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Creamy sun-dried tomato dip
5 min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 godz. 40 min