Urządzenia i Akcesoria
Brussels sprouts with lime crumb
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
lime zest no white pith (approx.1 cm x 3 cm strips)2 pieces
-
bread (approx.1 slice), frozen and cut into quarters30 - 40 g
-
flaked almonds1 tbsp
-
pancetta cut into pieces (1-2 cm)50 g
-
avocado oil plus extra for drizzling2 tsp
-
garlic clove1
-
balsamic glaze to taste½ tsp
-
water1 tbsp
-
Brussels sprouts trimmed and cut into halves200 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
341 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
1069.2 kJ /
255.6 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
18.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Waldorf salad
40 min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 min
Green goodness soup
10 min
Quinoa sushi
2 godz. 45 min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 min
Quick prawn stir-fry
20 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 godz. 50 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 godz. 55 min
Spring frittata
1 godz. 15 min