Urządzenia i Akcesoria
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
Cauliflower truffle purée
-
garlic clove1
-
butter20 g
-
cauliflower broken into florets (3 cm)300 g
-
full cream milk100 g
-
truffle oil1 tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
Scallops
-
water500 g
-
scallops in shells16
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
160.2 mg
Białko
6 g
Kalorie
271 kJ /
64.5 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Zucchini soup
25 min
Salmon with fennel and apple salad
1 godz. 20 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Anise-cured salmon
14 godz. 10 min
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 godz. 10 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Scallops with pea purée
25 min