Prawn balls with pickled vegetables

Prawn balls with pickled vegetables

3.8 5 ocen
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions

Składniki

Sweet soy sauce
  • sesame oil
    2 tsp
  • garlic clove
    1
  • eschalots (approx. 70 g), cut into halves
    4
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • water
    130 g
  • cornflour
    1 tsp
  • soy sauce
    40 g
  • brown sugar
    40 g
  • dried chilli flakes to taste
    ¼ - ½ tsp
Pickled vegetables
  • water
    400 g
  • malt vinegar
    200 g
  • salt
    2 tsp
  • carrot cut into matchsticks
    140 g
  • Lebanese cucumber peeled, deseeded and cut into matchsticks
    140 g
  • garlic cloves
    2
  • piece fresh ginger peeled
    4 cm
  • sesame oil
    2 tbsp
  • peanut oil
    2 tbsp
  • red onion cut into thin strips
    140 g
  • fresh coriander stalks and leaves cut into thin slices (see Tips)
    4 sprigs
  • black sesame seeds
    1 tbsp
Prawn balls
  • piece fresh ginger peeled
    3 cm
  • garlic cloves
    2
  • fresh coriander roots, stalks and leaves
    4 sprigs
  • spring onions/shallots trimmed and cut into halves
    2
  • prawn flesh
    400 g
  • cornflour
    3 tbsp
  • egg
    1
  • soy sauce
    1 tbsp
  • rice wine vinegar
    1 tbsp
  • salt
    ¼ tsp
  • ground white pepper
    ⅛ tsp
  • lime juice
    ½ tsp
  • water
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 28.3 kcal / 1196.5 kJ
Białko 17.5 g
Tłuszcz 16.6 g
Węglowodany 15.7 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Sód 1925 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...