Urządzenia i Akcesoria
Prawn balls with pickled vegetables
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Sweet soy sauce
-
sesame oil2 tsp
-
garlic clove1
-
eschalots (approx. 70 g), cut into halves4
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
water130 g
-
cornflour1 tsp
-
soy sauce40 g
-
brown sugar40 g
-
dried chilli flakes to taste¼ - ½ tsp
Pickled vegetables
-
water400 g
-
malt vinegar200 g
-
salt2 tsp
-
carrot cut into matchsticks140 g
-
Lebanese cucumber peeled, deseeded and cut into matchsticks140 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
sesame oil2 tbsp
-
peanut oil2 tbsp
-
red onion cut into thin strips140 g
-
fresh coriander stalks and leaves cut into thin slices (see Tips)4 sprigs
-
black sesame seeds1 tbsp
Prawn balls
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
garlic cloves2
-
fresh coriander roots, stalks and leaves4 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into halves2
-
prawn flesh400 g
-
cornflour3 tbsp
-
egg1
-
soy sauce1 tbsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground white pepper⅛ tsp
-
lime juice½ tsp
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1925 mg
Białko
17.5 g
Kalorie
1196.5 kJ /
28.3 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Thai red curry paste
15 min
Basil pesto
10 min
Thai red curry paste
10 min
Satay sauce
15 min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 godz. 10 min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 godz. 45 min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min