Urządzenia i Akcesoria
Peaches in white wine syrup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
4 portions
Składniki
-
peaches depending on size6 - 8
-
pure maple syrup100 g
-
white wine600 g
-
water300 g
-
cinnamon quill2
-
vanilla bean cut into halves lengthways and seeds scraped1
-
lemon juice (approx. 2 lemons)80 g
-
lemon zest (7 x 1 cm), no white pith6 pieces
-
star anise3
-
fresh mint leaves only, to serve1 - 2 sprigs
-
Greek-style natural yoghurt to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
62.8 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
968.3 kJ /
230.5 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
11.9 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
42.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried carrot and ginger soup
40 min
Spicy cauliflower soup
20 min
Orange curry dressing
10 min
Cream of tomato soup
25 min
Creamy tomato and basil soup
30 min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2 godz. 30 min
Creamed Pearl Onions with Ham
35 min
Pears in red wine
3 godz. 20 min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 godz. 25 min
Plum and caramelised chocolate semifreddo
25 godz.
Almond shortcrust pastry
35 min
Spicy peach and mango chutney
45 min