![Peaches in white wine syrup Peaches in white wine syrup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3EFDB7FC-C185-4642-81A0-F6206AF184EB/Derivates/E10BBA17-D9D4-488D-AD94-93540DBFA438.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 - 8 peaches, depending on size
- 100 g pure maple syrup
- 600 g white wine
- 300 g water
- 2 cinnamon quill
- 1 vanilla bean, cut into halves lengthways and seeds scraped
- 80 g lemon juice (approx. 2 lemons)
- 6 pieces lemon zest (7 x 1 cm), no white pith
- 3 star anise
- 1 - 2 sprigs fresh mint, leaves only, to serve
- Greek-style natural yoghurt, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 968.3 kJ / 230.5 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 42.5 g
- Tłuszcz
- 1.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 11.9 g
- Sód
- 62.8 mg
Alternatywne przepisy
Tartare sauce
10min
Cherry clafoutis
1 Std. 5 Min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2h 10 min
Plum and cherry paste
5h 15min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 Min
Apple sauce
20 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Potted baby vegetables
6h 15min
Fig and walnut ice cream
8h 40min
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min
Lemon and lime polenta cakes
40 Min
Plum sauce
55 Min