Urządzenia i Akcesoria
Potted baby vegetables
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
8 portions
Składniki
Rye and chia soil
-
pitted black olives150 g
-
lukewarm water260 g
-
dried instant yeast (1 heaped teaspoon)5 g
-
black chia seeds30 g
-
squid ink (see Tips)1 tsp
-
oil for greasing
-
rye grains230 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Tahini dip
-
tahini180 g
-
lemon juice60 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
Greek yoghurt drained for 1 hour300 g
-
ground cumin2 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
salt to taste
Raw vegetables
-
baby carrots peeled and trimmed (1 cm of tops intact)16
-
baby asparagus trimmed8
-
fresh enoki mushrooms24
-
snow peas split open lengthways to expose peas8
-
broccolini spears8
-
fresh baby corn8
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
540.5 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
1570.1 kJ /
373.8 kcal
Tłuszcz
277.4 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
15.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pinwheel biscuits
26 godz. 40 min
Gluten free gingerbread house
4 godz. 45 min
Olive and fennel grissini
25 godz. 30 min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 godz. 30 min
Caramelised sherry vinaigrette
25 min
Sea Salt Caramel Cookies (Metric)
24 godz. 50 min
Kimchi Sauce
20 min
Planked Amaretto peaches with ricotta
1 godz. 30 min
Camembert with cranberries and almonds
30 min
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1 godz.
Ghost biscuits
1 godz. 15 min