Urządzenia i Akcesoria
Braised cabbage and leek with steamed salmon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water500 g
-
leek cut into thin slices, white part only100 g
-
Savoy cabbage cut into thin slices (approx. 300 g)½
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 110 g each)4
-
salt plus an extra 1-2 pinches to season¼ tsp
-
ground black pepper plus an extra 1-2 pinches to season¼ tsp
-
lemon plus extra slices to garnish4 slices
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil15 g
-
lean bacon cut into pieces (1 cm)80 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
nutmeg1 - 2 pinches
-
fresh dill to garnish (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
631 mg
Białko
29.5 g
Kalorie
1825.6 kJ /
434.7 kcal
Tłuszcz
32.7 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 min
Low carb gluten free lamb lasagne
1 godz. 40 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 min
Indian kofta curry with broccoli rice
50 min
Fish pie with cauliflower mash
1 godz. 15 min
Zucchini lasagne
1 godz. 30 min
Salmon with fennel and apple salad
1 godz. 20 min
Simple steamed salmon
30 min
No potato salad
20 min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 godz. 25 min
Steamed fish with green mash
50 min