Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water
- 100 g leek, cut into thin slices, white part only
- ½ Savoy cabbage, cut into thin slices (approx. 300 g)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 110 g each)
- ¼ tsp salt, plus an extra 1-2 pinches to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus an extra 1-2 pinches to season
- 4 slices lemon, plus extra slices to garnish
- 3 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil
- 80 g lean bacon, cut into pieces (1 cm)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 - 2 pinches nutmeg
- fresh dill, to garnish (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1825.6 kJ / 434.7 kcal
- Białko
- 29.5 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 32.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.1 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 631 mg
Alternatywne przepisy
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min
Simple steamed salmon
30min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Lamb Moussaka
1h 30min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30min
Fish pie with cauliflower mash
1h 15min
Zucchini lasagne
1h 30min
Steamed fish with green mash
50min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Warm cabbage dish
15min