Urządzenia i Akcesoria
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
desiccated coconut100 g
-
cold water plus extra for soaking rice700 g
-
basmati rice250 g
-
firm white fish fillets (such as rockling, trevally or cod) cut into pieces (3 cm)600 - 800 g
-
lime juice only (approx. 20 g)1
-
ground turmeric1 tsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
tamarind pulp70 g
-
hot water150 g
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds1 tsp
-
garlic cloves2
-
brown onion80 g
-
fresh long green chillies cut into halves and deseeded, if desired2
-
fresh tomatoes50 g
-
coconut oil30 g
-
chilli powder plus extra to taste (optional)1 tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
541.7 mg
Białko
30.2 g
Kalorie
1672.8 kJ /
398.2 kcal
Tłuszcz
18.9 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
15.4 g
Węglowodany
24.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Balti coconut fish curry
50 min
Caribbean curry
40 min
Everyday Indian curry paste
30 min
Avial (vegetables in yoghurt)
30 min
Garam masala powder
5 min
Beef madras
1 godz. 30 min
Bhuna gosht
1 godz. 20 min
Bengali fish cakes
1 godz. 20 min
Goan prawn curry
25 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min
Lamb saag
1 godz. 30 min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 godz. 40 min