Urządzenia i Akcesoria
Warming amaranth porridge
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
coconut oil2 tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
black mustard seeds (see Tips)½ tsp
-
piece fresh ginger peeled and cut into matchsticks2 cm
-
water500 g
-
amaranth grains (see Tips)200 g
-
salt½ tsp
-
apple cider vinegar½ tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
pumpkin seeds to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
7.7 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1260.5 kJ /
300 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
30.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green goodness soup
10 min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Beetroot soup (gut health)
40 min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Plant-based béchamel sauce
10 min
Tofu chocolate ice cream
6 godz. 10 min
Dairy free tzatziki
24 godz. 5 min
Coconut and cinnamon teff porridge
30 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Banana tofu ice cream
10 min
Walnut Butter
25 min
Healthy banana bread
1 godz. 15 min