Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 spring onions/shallots (approx. 100 g), trimmed and cut into quarters
- 1 garlic clove
- ¼ tsp mustard powder
- ¼ tsp ground turmeric
- ¼ tsp ground cumin
- ¼ tsp dried thyme
- ¼ tsp salt, plus extra to serve
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to serve
- 1 tbsp olive oil
- 2 tbsp water
- 70 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (1 cm)
- 70 g fresh sweet corn kernels (see Tips)
- 350 g firm tofu, cut into cubes (2 cm)
- 30 g fresh baby spinach leaves, cut or torn into pieces
- 6 sprigs fresh chives, cut into thin slices
- 20 g lemon juice, to taste
- 4 slices rye bread, toasted, to serve
- 1 avocado, flesh only, cut into slices, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1448 kJ / 344.8 kcal
- Białko
- 15.8 g
- Węglowodany
- 20.3 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 7.9 g
- Sód
- 325 mg
Alternatywne przepisy
Potato and green pea curry
50min
Sweet and sour tempeh
50min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Millet cashew stir-fry
30 min
Pea and garden mint fritters
25min
Vegan moussaka
1h 50min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 min
Vegan Caesar dressing
5 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Pulled BBQ jackfruit
25min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min