Urządzenia i Akcesoria
Tofu scramble
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
spring onions/shallots (approx. 100 g), trimmed and cut into quarters6
-
garlic clove1
-
mustard powder¼ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
dried thyme¼ tsp
-
salt plus extra to serve¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to serve¼ tsp
-
olive oil1 tbsp
-
water2 tbsp
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (1 cm)70 g
-
fresh sweet corn kernels (see Tips)70 g
-
firm tofu cut into cubes (2 cm)350 g
-
fresh baby spinach leaves cut or torn into pieces30 g
-
fresh chives cut into thin slices6 sprigs
-
lemon juice to taste20 g
-
rye bread toasted, to serve4 slices
-
avocado flesh only, cut into slices, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
325 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
1448 kJ /
344.8 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
20.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Hoisin tofu with brown rice
50 min
Mixed mushroom burgers
50 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Vegan custard
15 min
Plant-based parmesan
5 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Chilli con tempeh
20 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Soba noodle and tofu salad
35 min