Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 blancs d'œufs
- 130 g de sucre en poudre
- 150 g d'amandes en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 419 kJ / 100 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 10.4 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rochers coco-chocolat
20min
Rochers coco
30 min
Broyé du Poitou
1h 15 min
Biscuits au citron
50 min
Rochers coco
40 min
Biscuits aux amandes
35 min
Pâtes de poires à la fève tonka
13 Std. 40 Min
Cookies rhum-raisins
25 min
Boules de neige à l'amande
55 min
Macarons d'Amiens
1h 45 min
Langues de chat à la vanille
15min
Pastis landais
2h 30 min