Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La crème
- 250 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 100 g de lait
- 4 jaunes ďœufs
- 1 c. à café rase d'extrait naturel de vanille
- 50 g de cassonade
Le tartare de fruits
- 1 mangue, détaillée en dés
- 2 bananes, coupées en rondelles
- 4 fruits de la Passion, jus et pulpe
- 40 g de cassonade
- 2 c. à soupe de rhum
- Wartości odżywcze
- na 6 portions
- Kalorie
- 8190 kJ / 1959 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 215 g
- Tłuszcz
- 107 g
- Błonnik
- 42 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème d'amande aux raisins
1h 40min
Crème à la pistache (sans lactose et sans gluten)
12 Std. 15 Min
Tiramisu poivron-framboise
8h 45min
Pannacotta à la coco et à la grenade
4h 15min
Pannacotta au yaourt de lait de chèvre et coulis de framboise
3 Std. 20 Min
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25 Min
Flan aux fruits rouges
1 Std.
Crème onctueuse caramel-café
1h 45min
Gâteau magique au caramel au beurre salé
3h 15min
Crème renversée au café
2h
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Crème brûlée à la cardamome
1 Std. 10 Min