Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La crème
- 250 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 100 g de lait
- 4 jaunes ďœufs
- 1 c. à café rase d'extrait naturel de vanille
- 50 g de cassonade
Le tartare de fruits
- 1 mangue, détaillée en dés
- 2 bananes, coupées en rondelles
- 4 fruits de la Passion, jus et pulpe
- 40 g de cassonade
- 2 c. à soupe de rhum
- Wartości odżywcze
- na 6 portions
- Kalorie
- 8190 kJ / 1959 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 215 g
- Tłuszcz
- 107 g
- Błonnik
- 42 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème renversée au café
2 godz.
Riz au lait aux abricots comme un tiramisu
2 godz.
Mousse fromage blanc, mangue et coriandre
12 Std. 30 Min
Mousse meringuée au pamplemousse
12 Std.
Soufflé à l'ananas
35min
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1h 15min
Mini-flans pâtissiers au cassis
1 godz. 30 min
Mousse légère fraise-groseille
2h 15min
Crème onctueuse caramel-café
1h 45min
Crème à la fève tonka, brochette de banane rôtie à la cannelle
20 min
Crème caramel au tofu soyeux
2 Std. 25 Min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min