
Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle con salsa alla melagrana
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
5 porzioni
Składniki
-
di farina tipo 001 cucchiaio
-
di carne di coniglio tritata grossa300 g
-
scalogno a pezzi1
-
di burro a pezzi50 g
-
di vino bianco secco200 g
-
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)1
-
di pepe1 pizzico
-
di panna (min. 30% di grassi)50 g
-
melagrana i chicchi sgranati1
-
di acqua1200 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di pasta all'uovo secca, tipo tagliatelle320 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
184 kcal /
770 kJ
Białko
8.8 g
Tłuszcz
6.7 g
Węglowodany
23.7 g
Błonnik
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasta fresca
10 Przepisów
Włochy
Włochy