Tagliatelle con salsa alla melagrana

Tagliatelle con salsa alla melagrana

4.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
5 porzioni

Składniki

  • di farina tipo 00
    1 cucchiaio
  • di carne di coniglio tritata grossa
    300 g
  • scalogno a pezzi
    1
  • di burro a pezzi
    50 g
  • di vino bianco secco
    200 g
  • dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
    1
    1 cucchiaino di dado per brodo di carne, fatto in casa
  • di pepe
    1 pizzico
  • di panna (min. 30% di grassi)
    50 g
  • melagrana i chicchi sgranati
    1
  • di acqua
    1200 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pasta all'uovo secca, tipo tagliatelle
    320 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 184 kcal / 770 kJ
Białko 8.8 g
Tłuszcz 6.7 g
Węglowodany 23.7 g
Błonnik 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...