Urządzenia i Akcesoria
Zucchini, lentil and coconut stew
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
olive oil1 tbsp
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
red onion cut into quarters½
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
coconut milk200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
red lentils150 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
zucchini cut into slices (1 cm)1
-
red capsicum cut into pieces (2 cm)½
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
lime cut into eighths, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
538.5 mg
Białko
12.1 g
Kalorie
1185.5 kJ /
282.3 kcal
Tłuszcz
13.8 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
24.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm sweet potato and chickpea salad
45min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Hearty lentil chilli
50min
Lentil moussaka
3h 30min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Millet cashew stir-fry
30min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Mushroom stroganoff
20min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Lentil bolognese
30min