Urządzenia i Akcesoria
Zucchini, lentil and coconut stew
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
olive oil1 tbsp
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
red onion cut into quarters½
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
coconut milk200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
red lentils150 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
zucchini cut into slices (1 cm)1
-
red capsicum cut into pieces (2 cm)½
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
lime cut into eighths, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
538.5 mg
Białko
12.1 g
Kalorie
1185.5 kJ /
282.3 kcal
Tłuszcz
13.8 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
24.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian chilli
35 min
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Hearty lentil chilli
50 min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 min
Lentil bolognese
30 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.