Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian chilli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
cinnamon quill½
-
black peppercorns½ tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
carrot cut into pieces1
-
red capsicum deseeded and cut into pieces1
-
fresh coriander stalks and leaves5 sprigs
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
fresh bird's eye chillies deseeded if preferred2 - 4
-
extra virgin olive oil30 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (weight is pre-draining)400 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained (weight is pre-draining)400 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (weight is pre-draining)400 g
-
tomato paste1 tbsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
dried chilli flakes½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Sód
9723.1 mg
Białko
93.8 g
Kalorie
8001.2 kJ /
1905 kcal
Tłuszcz
48.3 g
Błonnik
100 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
211.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Potato and green pea curry
50 min
Rendang curry
30 min
Satay noodle salad
35 min
Caribbean curry
40 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Vegetable chilli
50 min
Hearty lentil chilli
50 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Lentil bolognese
30 min