
Urządzenia i Akcesoria
Tomato and red lentil soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
red lentils120 g
-
whole black peppercorns5
-
ripe tomatoes cut into halves900 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
tomato paste75 g
-
white wine vinegar1 tsp
-
raw sugar1 - 1 ½ tsp
-
fresh parsley leaves only, plus extra chopped for garnishing5 sprigs
-
water750 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
sea salt to serve1 - 2 pinches
-
ground black pepper to serve1 - 2 pinches
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
131.8 kcal /
554.2 kJ
Białko
8.4 g
Tłuszcz
2.1 g
Węglowodany
17.2 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Sód
1114.7 mg