Urządzenia i Akcesoria
Mushroom stroganoff
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
oil40 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)3 tsp
-
tomato paste50 g
-
white wine40 g
-
plain flour2 tsp
-
paprika1 tsp
-
lemon juice20 g
-
fresh portobello mushrooms cut into slices (1 cm)4
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters400 g
-
fresh shiitake mushrooms cut into quarters100 g
-
sour cream100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
434.7 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
672.6 kJ /
160.1 kcal
Tłuszcz
13.4 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom bolognaise
45 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 h 50 min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 h 50 min
Potato and green pea curry
50 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Vegan moussaka
1 h 50 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Pumpkin tart
2 h 15 min
Vegetable lasagne
1 h 35 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Sweet potato and grain salad
1 h 30 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min