Urządzenia i Akcesoria
Indian spiced sweet potato soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
red lentils50 g
-
ginger paste (see Tips)20 g
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
sweet potato cut into pieces (2 cm)350 g
-
red onion cut into halves195 g
-
oil20 g
-
Madras curry powder (see Tips)1 tbsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)3 tsp
-
water400 g
-
coconut milk400 g
-
fresh long red chilli trimmed and cut into slices, for garnishing1
-
coconut cream for garnishing2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
683.1 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
1151.3 kJ /
274 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
23.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot and coriander soup
30 min
Spicy cauliflower soup
20 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Caribbean curry
40 min
Bombay aloo
40 min
Spiced tomato chutney
30 min
Ala hodi (Potato curry)
40 min
Spiced lentil vegetable soup
1 godz. 30 min
Harvest nut roast with gravy
1 godz. 30 min
Sabji (vegetable) curry
30 min
Curried carrot and ginger soup
40 min
Potato karakari
50 min