Urządzenia i Akcesoria
Indian spiced sweet potato soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
red lentils50 g
-
ginger paste (see Tips)20 g
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
sweet potato cut into pieces (2 cm)350 g
-
red onion cut into halves195 g
-
oil20 g
-
Madras curry powder (see Tips)1 tbsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)3 tsp
-
water400 g
-
coconut milk400 g
-
fresh long red chilli trimmed and cut into slices, for garnishing1
-
coconut cream for garnishing2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
683.1 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
1151.3 kJ /
274 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
23.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried carrot and ginger soup
40 min
Tomato and red lentil soup
30 min
Tuscan bean soup
40 min
Spicy cauliflower soup
20 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Cream of tomato soup
25 min
Caribbean curry
40 min
Madras curry powder
15 min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Vegetable chilli
50 min
Sabji (vegetable) curry
30 min
Smoky Mexican bean soup
35 min