
Urządzenia i Akcesoria
Indian spiced sweet potato soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
red lentils50 g
-
ginger paste (see Tips)20 g
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
sweet potato cut into pieces (2 cm)350 g
-
red onion cut into halves195 g
-
oil20 g
-
Madras curry powder (see Tips)1 tbsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)3 tsp
-
water400 g
-
coconut milk400 g
-
fresh long red chilli trimmed and cut into slices, for garnishing1
-
coconut cream for garnishing2 tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
274 kcal /
1151.3 kJ
Białko
5.2 g
Tłuszcz
17.1 g
Węglowodany
23.6 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Sód
683.1 mg