Risotto champagne e melagrana

Risotto champagne e melagrana

4.1 32 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 scalogno a pezzi
  • 60 g di burro a pezzi
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 350 g di Champagne
  • 700 g di acqua calda
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • chicchi di melagrana a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 414 kcal / 1732 kJ
Białko 5.7 g
Tłuszcz 12.9 g
Węglowodany 68.9 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...