Risotto champagne e melagrana
TM5 TM31 TM6

Risotto champagne e melagrana

4.2 (27 ocen)

Składniki

  • 1 scalogno a pezzi
  • 60 g di burro a pezzi
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 350 g di Champagne
  • 700 g di acqua calda
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • chicchi di melagrana, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1732 kJ / 414 kcal
Białko
5.7 g
Węglowodany
68.9 g
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
1.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy