Urządzenia i Akcesoria
Rosemary and thyme polenta chips
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing2 tsp
-
fresh rosemary leaves only, finely chopped1 sprig
-
fresh thyme leaves only, finely chopped1 sprig
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
polenta (cornmeal)100 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
salt plus extra to taste2 pinches
-
butter for frying20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
162.6 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
1246.3 kJ /
297.9 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
40.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia
2 godz. 5 min
Polenta
25 min
Gnocchi
1 godz. 40 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Sage and buckwheat stuffing balls
1 godz. 10 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26 godz. 15 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 godz.
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Israeli couscous salad
1 godz.
Mediterranean capsicums
2 godz.
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55 min