Urządzenia i Akcesoria
Ricotta and spinach crespelle "cake"
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
plain flour120 g
-
polenta (fine)2 tbsp
-
eggs2
-
fresh chives cut into quarters, plus extra chopped for garnishing5 sprigs
-
milk350 g
-
olive oil20 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters4
-
salted butter cut into pieces, plus extra for frying20 g
-
fresh baby spinach leaves300 g
-
ricotta350 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
thickened cream50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
912.1 mg
Białko
28.9 g
Kalorie
2534.4 kJ /
603.4 kcal
Tłuszcz
37.2 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
22.1 g
Węglowodany
35.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sunday morning breakky bake
1 godz. 15 min
Filo spinach slice
55 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Buttermilk corn cakes
25 min
Fresh tomato tart
40 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Ricotta and pistachio cheesecake
10 min
Citrus and spice spider web cheesecake
6 godz. 10 min
Leek and ham tart
1 godz. 55 min