Urządzenia i Akcesoria
Ricotta and spinach crespelle "cake"
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
plain flour120 g
-
polenta (fine)2 tbsp
-
eggs2
-
fresh chives cut into quarters, plus extra chopped for garnishing5 sprigs
-
milk350 g
-
olive oil20 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters4
-
salted butter cut into pieces, plus extra for frying20 g
-
fresh baby spinach leaves300 g
-
ricotta350 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
thickened cream50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
912.1 mg
Białko
28.9 g
Kalorie
2534.4 kJ /
603.4 kcal
Tłuszcz
37.2 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
22.1 g
Węglowodany
35.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Risoni salad with artichoke and feta
25 Min
Polenta with mediterranean vegetables
1 Std. 35 Min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Pumpkin fritters
35 Min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 Min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Leek and cheddar pudding
1 Std. 20 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Fresh tomato tart
40 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min