Urządzenia i Akcesoria
Grilled eggplant dip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
eggplants (approx. 900 g total), room temperature2
-
tahini2 tbsp
-
garlic cloves1 - 2
-
lemon juice20 g
-
sea salt to taste (optional - see Tips)
-
ground black pepper to taste
-
paprika to serve
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
pita bread toasted, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.3 g
Kalorie
374.6 kJ /
89.2 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
5.2 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min
Avocado dressing
10 min
Green fig and lime marmalade
1 godz. 10 min
Baba ghanoush
1 godz.
Mushroom quinotto
30 min
Hommus
15 min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Traditional hommus
25 godz. 5 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Baked spinach and feta mushrooms
35 min
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 godz. 15 min