Urządzenia i Akcesoria
Grilled eggplant dip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
eggplants (approx. 900 g total), room temperature2
-
tahini2 tbsp
-
garlic cloves1 - 2
-
lemon juice20 g
-
sea salt to taste (optional - see Tips)
-
ground black pepper to taste
-
paprika to serve
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
pita bread toasted, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.3 g
Kalorie
374.6 kJ /
89.2 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
5.2 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta
25 min
Lentil and mint salad
3 godz. 55 min
Tiropita (Greek cheese pie)
1 godz. 10 min
Tuna dip
15 min
Baba ghanoush
1 godz.
Tapioca fruit cereal
24 godz. 15 min
Nutty matcha balls
40 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min
Traditional hommus
25 godz. 5 min
Colourful quinoa salad
40 min
Keftethes (Greek meatballs)
40 min