Urządzenia i Akcesoria
Grilled eggplant dip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
eggplants (approx. 900 g total), room temperature2
-
tahini2 tbsp
-
garlic cloves1 - 2
-
lemon juice20 g
-
sea salt to taste (optional - see Tips)
-
ground black pepper to taste
-
paprika to serve
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
pita bread toasted, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.3 g
Kalorie
374.6 kJ /
89.2 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
5.2 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26 godz. 15 min
Fatayer (spinach turnovers)
1 godz. 35 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Baba ghanoush
1 godz.
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Eggplant with burghul
55 min
Spinach and feta muffins
40 min
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10 min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 godz.
Traditional hommus
25 godz. 5 min