Grilled eggplant dip
TM6 TM5

Grilled eggplant dip

4.0 ( 41 ocen )

Składniki

  • 2 eggplants (approx. 900 g total), room temperature
  • 2 tbsp tahini
  • 1 - 2 garlic cloves
  • 20 g lemon juice
  • sea salt to taste (optional - see Tips)
  • ground black pepper to taste
  • paprika to serve
  • 2 - 3 sprigs fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing
  • extra virgin olive oil for drizzling
  • pita bread toasted, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
89.2 kcal / 374.6 kJ
Białko
3.3 g
Tłuszcz
5.5 g
Węglowodany
4.3 g
Błonnik
5.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy