Urządzenia i Akcesoria
Grilled eggplant dip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
eggplants (approx. 900 g total), room temperature2
-
tahini2 tbsp
-
garlic cloves1 - 2
-
lemon juice20 g
-
sea salt to taste (optional - see Tips)
-
ground black pepper to taste
-
paprika to serve
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
pita bread toasted, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.3 g
Kalorie
374.6 kJ /
89.2 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
5.2 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peach and plum upside-down cake
50 min
Baba ghanoush
1 godz.
Hommus
15 min
Kvass fermented beetroot salad
168 godz. 15 min
Beetroot soup (gut health)
40 min
Fig and walnut bread
3 godz. 20 min
Soft date cake with walnuts
1 godz. 10 min
Smoky chipotle beans
30 min
Basil, avocado and hemp pesto
5 min
Apple, pear and bay leaf cake
1 godz. 15 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Healthy banana bread
1 godz. 15 min