Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease and brush
- 2 zucchini, 1 peeled into ribbons and 1 deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- ½ red capsicum (approx. 50 g), deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 1 carrot, cut into pieces (3 cm)
- 700 g filtered water
- ½ tsp dried oregano
- 1 ½ tbsp stock paste (see Tips)
- 150 g polenta
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp pine nuts
- vegan Parmesan cheese, to sprinkle (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 671.1 kJ / 159.8 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 16.6 g
- Tłuszcz
- 8.4 g
- Błonnik
- 2.9 g
Alternatywne przepisy
Vegetarian quiche
1sa 55 dk
Raw pumpkin and zucchini curry
25 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Mushroom stroganoff
20 min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Savoury stuffed pumpkin
1h 25min
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Mashed pea and corn slice
40 min