Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
35 pieces
Składniki
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
olive oil plus extra for drizzling40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Cauliflower and fennel nuggets
-
water500 g
-
cauliflower florets150 g
-
fennel bulb trimmed and cut into slices150 g
-
cheddar cheese cut into cubes (3-4 cm)100 g
-
spring onions/shallots (approx. 60 g), trimmed and cut into quarters3
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra (optional) to serve2 sprigs
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
breadcrumbs100 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
egg1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
nutritional yeast2 tsp
-
pine nuts40 g
-
lemon cut into wedges, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
142.8 mg
Białko
2 g
Kalorie
244.8 kJ /
58.3 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheat's cauliflower fried rice
35 Min
Hommus
15 Min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Mushroom stroganoff
20 Min
Mashed pea and corn slice
40 Min
Vegetable pilaf
1 Std.
Harvest nut roast with gravy
1 Std. 30 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Tofu chocolate ice cream
6 Std. 10 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
Almond and date bars
2 Std. 15 Min
Falafel with beetroot hommus
20 Min