Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
35 pieces
Składniki
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
olive oil plus extra for drizzling40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Cauliflower and fennel nuggets
-
water500 g
-
cauliflower florets150 g
-
fennel bulb trimmed and cut into slices150 g
-
cheddar cheese cut into cubes (3-4 cm)100 g
-
spring onions/shallots (approx. 60 g), trimmed and cut into quarters3
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra (optional) to serve2 sprigs
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
breadcrumbs100 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
egg1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
nutritional yeast2 tsp
-
pine nuts40 g
-
lemon cut into wedges, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
142.8 mg
Białko
2 g
Kalorie
244.8 kJ /
58.3 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green goodness soup
10 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Gluten free spinach and lemon pasta
1 godz. 20 min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 godz. 15 min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 godz.
Baked beans
13 godz. 25 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Potato 'pizzas'
1 godz.
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Miso coleslaw
20 min