Porc au sucre

Porc au sucre

4.5 235 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • 4 gousses d'ail
  • 1 oignon coupé en deux
  • 5 g de gingembre frais
  • 40 g d'huile neutre
  • 900 g d'échine de porc, désossée détaillée en cubes (3 cm)
  • 4 c. à soupe de sauce de poisson (nuoc-mâm)
  • 4 c. à soupe de sauce de soja
  • 1 c. à soupe de sauce d'huître
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g de sucre en poudre
  • 300 g d'eau
  • 5 brins de ciboulette fraîche ciselés

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 678 kcal / 2835 kJ
Białko 27.3 g
Tłuszcz 45.7 g
Węglowodany 39.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...