
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 gousses d'ail
- 150 g de carottes coupées en tronçons de 2 cm
- 100 g de blancs de poireau coupés en tronçons de 2 cm
- 20 g d'huile d'olive
- 1 cube de bouillon de volaille (voir "Variante(s)")
- 1000 g d'eau
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de haricots blancs en boîte à la tomate
-
100
g de pâtes sèches, type macaroni
lub 100 g de pâtes sèches, type penne - 5 brins de persil frais ciselés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 146.3 kcal / 614.2 kJ
- Białko
- 7.5 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Węglowodany
- 17 g
- Błonnik
- 6 g