![Pearl Barley and Chicken Salad Pearl Barley and Chicken Salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bfc56497da7bb9bc450c1ff5b16506dc/Derivates/eb488a568b2e1d1800fa6c191482202fddcb756a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in strips (approx. 2 cm thick)
- 4 Tbsp soy dressing, homemade (see tip)
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 200 g pearl barley
- 750 g water
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade (see tip)
lub 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 120 g red cabbage, cut in pieces
- 100 g carrots, cut in pieces
- 2 Tbsp furikake seasoning, homemade (see tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2241.1 kJ / 535.6 kcal
- Białko
- 27.8 g
- Węglowodany
- 46.1 g
- Tłuszcz
- 28.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 10.9 g
- Sód
- 1128.9 mg
Alternatywne przepisy
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Colourful Tuna Rice Salad
40 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1 Std. 35 Min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1 godz.
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4h 20min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min