Urządzenia i Akcesoria
Pearl Barley and Chicken Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
red cabbage, cut in pieceswhite cabbage cut in pieces120 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
1 tsp fine sea saltsoy dressing, homemade plus 4 Tbsp (see tip)20 g
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in strips (approx. 2 cm thick)500 g
-
ground black pepper1 tsp
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
pearl barley200 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), (see tip)chicken stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
water750 g
-
furikake seasoning, homemade (see tip)2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
648.9 mg
Białko
26.1 g
Kalorie
1824.2 kJ /
436 kcal
Tłuszcz
19.3 g
Błonnik
10.6 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
43.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Raw Asian Salad
10 min
Onion Tart
1 godz.
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 godz. 20 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Mediterranean Salad
25 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min