Urządzenia i Akcesoria
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Salad
-
water300 g
-
hake, gutted, cleaned skinless, boneless, or other white fish600 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
medium eggs2
-
sweet paprika2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
mixed salad100 g
-
ripe mango diced (1 cm)1
Mayonnaise
-
olive oil100 g
-
lime grated zest and juice (approx. 20g)1
-
medium egg1
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31.4 g
Kalorie
2086 kJ /
499 kcal
Tłuszcz
35.5 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Steamed Garlic Prawns
30 min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Superfood Salmon Salad
1 godz. 5 min
Red Cabbage and Chicken Salad
40 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min