Urządzenia i Akcesoria
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Salad
-
water300 g
-
hake, gutted, cleaned skinless, boneless, or other white fish600 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
medium eggs2
-
sweet paprika2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
mixed salad100 g
-
ripe mango diced (1 cm)1
Mayonnaise
-
olive oil100 g
-
lime grated zest and juice (approx. 20g)1
-
medium egg1
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31.4 g
Kalorie
2086 kJ /
499 kcal
Tłuszcz
35.5 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Masala Hake at 55°C
55 min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Hake and Prawn Burger
15 min
Prawn and Cucumber Salad
55 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Superfood Salmon Salad
1 godz. 5 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 min