Urządzenia i Akcesoria
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
olive oil80 g
-
soy sauce50 g
-
brown sugar½ tsp
-
lemon finely grated zest of half and 25 g juice1
-
4 white fish fillets, skinless, (150-180 g each)fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each)4
-
garlic clove1
-
fresh root ginger (opcjonalnie) peeled, cut in round slices (2 mm), to taste5 - 10 g
-
shallots halved100 g
-
100 g onions, quarteredleeks white part only, cut in pieces100 g
-
celery stalks cut in pieces100 g
-
350 g carrots, cut in pieces (see tip)frozen green peas350 g
-
water450 g
-
fine sea salt2 tsp
-
potatoes cut in pieces (1 cm)250 g
-
400 g mixed vegetables, (e.g. carrots, courgettes, potatoes, mushrooms), sliced (5 mm)broccoli florets400 g
-
ground black pepper2 pinches
-
single cream to taste50 - 100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44 g
Kalorie
2984 kJ /
713 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
10.7 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Steamed Salmon Parcels
55 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min