Wersje kompatybilne
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g olive oil
- 50 g soy sauce
- ½ tsp brown sugar
- 1 lemon, finely grated zest of half and 25 g juice
-
4
fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each)
lub 4 white fish fillets, skinless (150-180 g each) - 1 garlic clove
- 5 - 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
- 100 g shallots, halved
-
100
g leeks, white part only, cut in pieces
lub 100 g onions, quartered - 100 g celery stalks, cut in pieces
-
350
g frozen green peas
lub 350 g carrots, cut in pieces (see tip) - 450 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 250 g potatoes, cut in pieces (1 cm)
-
400
g broccoli florets
lub 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, potatoes, mushrooms), sliced (5 mm) - 2 pinches ground black pepper
- 50 - 100 g single cream, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2984 kJ / 713 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Błonnik
- 10.7 g
Alternatywne przepisy
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Cod with citrus butter
50min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Asparagus and Mango Salad
35min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Chicken and Spelt Salad
1h 15min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3h
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Steamed Salmon with Courgetti
35min