Urządzenia i Akcesoria
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
olive oil80 g
-
soy sauce50 g
-
brown sugar½ tsp
-
lemon finely grated zest of half and 25 g juice1
-
4 white fish fillets, skinless, (150-180 g each)fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each)4
-
garlic clove1
-
fresh root ginger (opcjonalnie) peeled, cut in round slices (2 mm), to taste5 - 10 g
-
shallots halved100 g
-
100 g onions, quarteredleeks white part only, cut in pieces100 g
-
celery stalks cut in pieces100 g
-
350 g carrots, cut in pieces (see tip)frozen green peas350 g
-
water450 g
-
fine sea salt2 tsp
-
potatoes cut in pieces (1 cm)250 g
-
400 g mixed vegetables, (e.g. carrots, courgettes, potatoes, mushrooms), sliced (5 mm)broccoli florets400 g
-
ground black pepper2 pinches
-
single cream to taste50 - 100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44 g
Kalorie
2984 kJ /
713 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
10.7 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10 min
English Brunch
50 min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Rhubarb and Strawberry Juice
45 min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 godz. 10 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min