Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
sunflower oil250 g
-
medium egg1
-
chilli powder½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
mustard1 tsp
-
lemon freshly squeezed juice only1
-
tomato ketchup20 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
Chinese cabbage cut in pieces250 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
red radishes80 g
-
smoked salmon cut in strips300 g
-
baguettes2
-
hazelnuts (opcjonalnie) chopped, for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1241.9 mg
Białko
22.3 g
Kalorie
3088.7 kJ /
738.2 kcal
Tłuszcz
47.4 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
57.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35 min
Colourful Tuna Rice Salad
40 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3 godz. 20 min
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3 godz.
Pistachio and Almond Gelatos
8 godz. 30 min
Guacamole
5 min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5 godz. 30 min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 godz.
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1 godz.
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min