Urządzenia i Akcesoria
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
lemon zest only, no white pith½
-
broccoli cut into small florets (1-2 cm)200 g
-
water1300 g
-
dried spaghetti broken in halves300 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil80 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chillies long, deseeded if preferred2
-
pine nuts130 g
-
dry white wine150 g
-
vegetable stock paste (see Tips)2 Tbsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
2258 kJ /
537 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Sweet Potato Curry
30 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1 godz. 35 min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min