Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g roasted red peppers, preserved
- ½ tsp smoked paprika
- 250 g onions, quartered
- 200 g red onions, quartered
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt
- 100 g Iberian ham, sliced, cut in pieces (2 cm)
- 1 pinch ground cayenne pepper (opcjonalnie)
- 100 g water
- 900 g cod fillets, (loins) skinless, boneless
- 1 small handful fresh parsley, leaves only, for garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1507 kJ / 360 kcal
- Białko
- 34.2 g
- Węglowodany
- 6.9 g
- Tłuszcz
- 21.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Cod with citrus butter
50min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 dk
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min