Steamed Cod with Vizcaina Sauce
TM5 TM6

Steamed Cod with Vizcaina Sauce

4.7 (25 ocen)

Składniki

  • 50 g roasted red peppers, preserved
  • ½ tsp smoked paprika
  • 250 g onions, quartered
  • 200 g red onions, quartered
  • 100 g olive oil, plus extra for greasing
  • 2 garlic cloves
  • ½ tsp fine sea salt
  • 100 g Iberian ham, sliced, cut in pieces (2 cm)
  • 1 pinch ground cayenne pepper (opcjonalnie)
  • 100 g water
  • 900 g cod fillets, (loins) skinless, boneless
  • 1 small handful fresh parsley, leaves only, for garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1507 kJ / 360 kcal
Białko
34.2 g
Węglowodany
6.9 g
Tłuszcz
21.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy