Urządzenia i Akcesoria
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
roasted red peppers, preserved50 g
-
smoked paprika½ tsp
-
onions quartered250 g
-
red onions quartered200 g
-
olive oil plus extra for greasing100 g
-
garlic cloves2
-
fine sea salt½ tsp
-
Iberian ham sliced, cut in pieces (2 cm)100 g
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)1 pinch
-
water100 g
-
cod fillets, skinless (loins) skinless, boneless900 g
-
fresh parsley leaves only, for garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.2 g
Kalorie
1507 kJ /
360 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 godz.
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 godz. 30 min