Steamed Cod with Vizcaina Sauce

Steamed Cod with Vizcaina Sauce

4.6 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • roasted red peppers, preserved
    50 g
  • smoked paprika
    ½ tsp
  • onions quartered
    250 g
  • red onions quartered
    200 g
  • olive oil plus extra for greasing
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • Iberian ham sliced, cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • ground cayenne pepper (opcjonalnie)
    1 pinch
  • water
    100 g
  • cod fillets, skinless (loins) skinless, boneless
    900 g
  • fresh parsley leaves only, for garnish
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 360 kcal / 1507 kJ
Białko 34.2 g
Tłuszcz 21.8 g
Węglowodany 6.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...